Borrelbox Vlieland bestellen

Wil je een borrelplank bestellen? Ga voor iets bijzonders en haal een stukje Vlieland in huis! Geniet thuis op het vasteland van de lokale versnaperingen van De Vlielander Chef. Je bestelt de borrelplank eenvoudigweg online in onze Vlieland Shop en krijgt al het lekkers gewoon bij je thuis bezorgd!

Borrelbox bestellen

Met onze borrelbox haal je een heerlijk stukje Vlieland in huis, waar je ook bent! Je krijgt de borrelplank in een mooie milieuvriendelijke box thuisbezorgd. De hapjes en andere versnaperingen in deze borrelbox zijn ambachtelijk gemaakt door chef-kok John. Als geboren en getogen Vlielander haalt hij zijn inspiratie van het eiland. Daarbij gebruikt hij lokale ingrediënten, die groeien en bloeien op het eiland. Denk aan eekhoorntjesbrood, cranberry’s en zeewier, die we verwerken tot de lekkerste versnaperingen en op smaak brengen met kruiden die groeien in de duinen, zoals honingklaver.

Dit zit er in de borrelbox Vlieland

In de borrelbox zitten de volgende ambachtelijke Vlielander producten:

Bestel je borrelbox voor je bedrijf, vrienden of familie en geniet (online) samen van de Vlielander versnaperingen.

Fortuna Biertjes en kaas uit de Vlielander kaasbunker

De biertjes van Fortuna zijn gebrouwen op het eiland zelf en de kaas komt uit de Vlielander kaasbunker. Hier worden de kazen langzaam gerijpt, waardoor ze hun bijzondere smaak krijgen. De kaas is biologisch en vrij van e-nummers.

Gezonde borrelbox

Met onze borrelbox kun je borrelen zonder schuldgevoel. Hierin vind je geen chips of andere snacks boordevol e-nummers. Al onze hapjes zijn huisgemaakt met pure en biologische ingrediënten. Dat is verantwoord genieten! Je gezonde borrelbox kun je online bestellen in onze Vlieland Shop en krijg je thuisbezorgd door heel Nederland.

Met een borrelbox borrelen op afstand?

Wil je borrelen met vrienden, familie of collega’s op afstand? Ook dat kan! Wij stellen voor iedereen een heerlijke borrelbox samen en versturen hem naar verschillende adressen. Zo ben je op afstand toch samen en geniet je thuis van het heerlijke eilandgevoel. Informeer naar de mogelijkheden!

Borrelbox bestellen

Kortom: thuis genieten van dat heerlijke eilandgevoel, doe je door een borrelbox te bestellen van De Vlielander Chef. Bestel ‘m online in onze shop, waarna hij in een milieuvriendelijke verpakking bij je wordt thuisbezorgd. Onze borrelboxen bezorgen we door heel Nederland! Zo kun je een onder andere een borrelbox bestellen in Rotterdam, Amsterdam, Zwolle, Den Haag en meer.

Bestel je borrelbox twee dagen van tevoren

Bestel je borrelbox minimaal twee dagen van tevoren. Wij werken namelijk volgens het ‘no-waste’-principe. Dat betekent geen plastic wegwerpverpakkingen, maar ook gaan we voedselverspilling tegen. Bestel je borrelbox daarom tijdig, dan kunnen wij de ingrediënten in huis halen. 

Ben je zelf op Vlieland?

Ben je op Vlieland? Bestel je borrelbox Vlieland dan via onze cateringpagina. Dan komen we hem persoonlijk bij je langsbrengen 🙂 

Vlielander delicatessen bestellen

Krijg je geen genoeg van het lekkers in onze borrelbox? Je kunt de huisgemaakte delicatessen ook los bestellen! Zoals de cranberryjam en verschillende oliën. Daarnaast is ook onze kaasfondue met biologische bierkaas te bestellen voor thuis. Je vindt deze en andere delicatessen in de Vlielander Shop. En bekijk ook onze geschenkpakketten!