• !!Bestel nu de Vlieland Borrel box!!
  • Gratis verzending vanaf €75,-
Vlieland » Reacties
Rating: 4.125 sterren
16 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Steven van Hees
9 uur geleden

Wat gaan we eten ? Op verschillende websites gekeken. Doe die dan maar.....
Schot in de roos. Over heerlijk gegeten.
Alles top geregeld.
Geniet, genoot, genoten..

Tjemme van der Meer en Ineke Bil
8 dagen geleden

We voelen ons heerlijk verwend, zowel bij de kaasfondue als bij het verrassingsmenu! Fijn dat jullie zo min mogelijk plastic gebruiken! Extra reden om nog eens terug te komen naar Vlieland!

Sietse en Jenny Schaafsma
2 maanden geleden

Deze kerstvakantie (corona-tijd) twee keer via de Vlielander Chef eten besteld: kaasfondue en het verrassingsmenu voor kerst. Beide keren hebben we echt heerlijk gegeten! Het werd keurig op ons vakantieadres bezorgd, zag er prima uit en smaakte ook voortreffelijk! Zeker een aanrader!

Carolina Verhoeven
4 maanden geleden

Puur -passie -eerlijk en eenvoud. wat kan een mens zich nog meer wensen. En dan Chef Kaasfond'je. Hmmmm

Lydia ensing
4 maanden geleden

Echt heerlijke en eerlijke producten .
John en Cyane hebben echt passie voor hun vak

Alice Kromhout
een jaar geleden

Wat hebben wij genoten van een heerlijk, intiem diner thuis bij onze familie op Vlieland. Prachtig verzorgd door charmante gastvrouw Cyane en gekookt door topkok John. Prachtige gerechten met pure en duurzame ingrediënten. De tafel werd heel gezellig gedekt met mooie oude spulletjes en we kregen zelfs een amuse vooraf aan de 4 gangen die we hadden besteld. Alles zag er super uit en smaakte goddelijk. Voor ons tot nu toe de spannendste keuken van Vlieland. met een fantastische prijs-kwaliteit verhouding. En alles werd voor ons gedaan, Wij zijn heel dankbaar en zullen beslist nog eens gebruik maken van deze topservice.

Tineke en Warnder Hoeksema
2 jaar geleden

29 december hebben John en Cyane de catering verzorgd voor ons feestje in De Meerpaal. Een geweldig alternatief , ook voor een kleine groep, als je tijd wilt hebben voor je gasten en geen tijd wilt spenderen aan het koken van een maaltijd. Alles was lekker maar vooral de wildsnert was fantastisch en de brownies als toetje hemels! Cyane kwam alles hapklaar brengen in de bakfiets en na afloop alle lege en vuile pannen en serviesgoed weer ophalen. Top!!!

Elien Polders
3 jaar geleden

John en Cyane hebben nu 2 jaar achter elkaar voor ons gekookt. Beide keren werden we verwend met 5 gangen en bijpassende wijnen. ik moet zeggen dat ik nog nooit zo lekker gegeten heb! Heerlijke lokale producten die met passie bereid worden. Ze kennen hun producten en gebruiken de diversiteit dit biedt. Zeeer zeker een aanrader!